NIEUW BLOG, LEEFBAAR WINT & 1,5 JAAR CITY GUIDE

25-10-2013 10:41

Door Stadslog Rotterdam

Regelmatig verschijnende gids langs de Rotterdamse collegablogs

 

SYMPATHIEKE NIEUWKOMER OP ROTTERDAMS BLOGFRONT

 

Bestaat er zoiets als een ‘nieuwsconsument’, die alleen de relletjes, schandalen en ongelukken even wil meepikken? En valt de overgrote meerderheid van de Rotterdammers binnen die definitie van ‘nieuwsconsument’? Het zou zomaar kunnen. Voor hen is het nieuwe blog ‘De Rotterdammert’ een overbodig initiatief, want, als we het goed begrijpen, wil ‘De Rotterdammert’ onze stad en haar bewoners ook (en vooral) benaderen, bekijken en vastleggen als er geen nieuws in de buurt is. Een sympathiek uitgangspunt dat ons niet vreemd voorkomt, maar wél lastig is als je grote stromen zogenaamde ‘traffic’ naar je site wilt lokken.  Ons oordeel? Knuffelbare concullega’s!

 

http://www.derotterdammert.nl

 

LEEFBAAR WORDT DE GROOTSTE...

 

@VersBeton serveert nogal slap bakkie koffiedik kijken richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, hashtag #GR2014. Analyses tot op postcodeniveau. Is dit De-Verbeelding-Aan-De-Macht of de ultieme Telebingo-truttigheid van de Rotterdamse blogcultuur? Ons oordeel? Het laatste.

 

http://versbeton.nl/2013/10/onderzoek-leefbaar-rotterdam-wint-verkiezingen-2014/

 

Bij RTV Rijnmond wordt de reeds slappe @VersBeton-primeur vermalen tot een zeldzaam saai en nietszeggend filmpje. Flatwijk opzoeken en vragen of mensen Leefbaar stemmen: hoe kóm je erop? Dik gesubsidieerde omroep onwaardig...

 

http://www.rijnmond.nl/nieuws/17-10-2013/leefbaar-rotterdam-wint-verkiezingen-2014

 

‘HET LEUKSTE VAN 1,5 JAAR URBAN CITY GUIDE’

 

Erg, hè? Of leuk? Al die versnippering in de Rotterdamse blogwereld! Urban City Guide versneed op de nieuwe website alvast hun eerste 1,5 jaar materiaal tot een kek filmpje. Resultaat? Buitengewoon versnipperd. Kijken maaaaarrrrrrrr! 

 

http://www.urbancityguide.nl/de-leukste-momenten-van-15-jaar-urban-city-guide/

 

Afbeelding / www.grmwebsite.com

 

 

Rubriek De collega's

Stadslog Rotterdam

Bekijk profiel